Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Oktober 2021

De ALLES wat je worden wil machine - Kees de Boer

Tom en Emma hebben een heel bijzondere machine gebouwd: een alles-wat-je-worden-wil-machine. Wat een uitvinding! Tom gaat erin, Emma toetst een beroep in en… hop! de machine spuugt Tom uit als bakker. Maar waarom zou je eigenlijk niet twee beroepen tegelijk kunnen hebben? Geen probleem voor de machine! Met één druk op de knop verandert Tom in een bak-kapper en Emma in een circus-brandweervrouw. Zo proberen ze de gekste beroepen uit, totdat… (flaptekst)

Lees meer »

Dromer - Mark Janssen

In de klas van Aron weet iedereen al wat hij wil worden: Afsane wordt olifantenverzorger, Moo gaat dino’s opgraven en Stan wordt achtbaantester. Maar Aron heeft geen idee. Dan neemt papa hem mee naar het bos. ‘Ik wil je wat vertellen. We zijn niet allemaal hetzelfde. Je hebt Denkers Doeners en …’ (flaptekst)

Lees meer »

Tiril en de toverdrank - Bette Westera & Pyhai

Tiril kan iets heel bijzonders: van gedaante veranderen. Net als haar lievelingsgod Loki, die ze kent uit de spannende godenverhalen van haar vader. Op een dag besluit ze samen met haar vriend Thialfi op zoek te gaan naar een geheimzinnige toverdrank die zelfs van de meest eenvoudige schapenboer een dichter maakt. Om de drank te bemachtigen moeten ze door de onherbergzame wereld van de Joekels en de Minkels reizen. Daar komt Tirils gave hun al snel goed van pas… (flaptekst)

Lees meer »


Nieuwste recensies