Nieuwste recensiesWie ben ik?

Ik ben Wouter, 28 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke week komen er 3 nieuwe recensies online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Nieuwste recensies

Oktober 2022

De truc met de dollende dassen - Jacques Vriens & Iris Boter

Hotel De Korenwolf is in rep en roer. De kinderen ontdekken dat er een weg zal worden aangelegd door het bos achter het hotel. Meteen komen ze in actie! Joost en Eefie verzamelen handtekeningen, terwijl Pepijn en zijn vriendin Lian voor de ‘harde aanpak’ gaan. Dat blijft niet zonder gevolgen. Dan komt het slechte bericht dat de weg toch écht doorgaat. Samen moeten de kinderen een plan bedenken. Ondertussen is kleine Nina vooral druk met haar verjaardagsfeestje dat behoorlijk uit de hand dreigt te lopen. Zal het de bende lukken om het Donkere Dassenbos en Nina’s feest te redden? (flaptekst)

Lees meer »

Vleugels van vuur 1 - De drakenprofetie

Klei heeft zijn hele leven doorgebracht in een verborgen grot, waar hij met vier andere jonge draken in het geheim wordt opgeleid tot strijder. Van de buitenwereld weet Klei niets, behalve dat er een oorlog woedt en dat hij samen met de andere drakenjongen volgens een oude profetie is voorbestemd die oorlog te beëindigen. Maar wil hij wel een strijder zijn?

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb