Nieuwste recensiesWie ben ik?

Ik ben Wouter, 28 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke week komen er 3 nieuwe recensies online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Nieuwste recensies

September 2022

Raargebeurd - Emanuel Wiemans

Twee nieuwsgierige kinderen belanden in het rariteitenkabinet van Meneer Fred op zoek naar een écht mysterie. Daar weet Meneer Fred wel raad mee. Waar zijn bijvoorbeeld al die schepen gebleven in de Bermudadriehoek? Bestaat de Verschrikkelijke Sneeuwman echt? Vaart de Vliegende Hollander nog steeds rond? En… leeft Elvis nog? 

Lees meer »

Het is hier (g)een hotel! - Marlies Slegers & Iris Boter

Poeh, wat is het heet! De beesten in de dierentuin van Sems familie zijn er sloom van. Maar niet alleen de dieren hebben last van de hitte. De oude vrienden van opa houden het niet meer uit in tehuis De Morgenster nu de airco stuk is. Sem en zijn opa bedenken een plan om hen te helpen. Al snel wordt het een drukke boel in de dierentuin. Zeker als chimpansee Jane een baby’tje krijgt, Sems moeder zich vreemd begint te gedragen, en er een wild beest rondsluipt…

Lees meer »
Augustus 2022

Hedwig - Frida Nilsson

Hedwig is zeven jaar en woont in een piepklein plaatsje op het Zweedse platteland. Het dorpje ligt zo ver weg in de rimboe dat er bijna nooit iets gebeurt. Hedwig kan dan ook niet wachten tot ze ein-de-lijk naar school mag. Al op de eerste schooldag krijgt ze een geweldige hartsvriendin en vanaf dat moment beginnen de avonturen pas echt! (flaptekst)

Lees meer »

Museumnacht - Chinouk Thijssen

Een jaar geleden werd er een gruwelijke meervoudige moord gepleegd in het Instagrammuseum. De dader werd doodgeschoten, maar het museum bleef dicht. Op internet loven twee Youtubers nu vijftigduizend euro uit aan het groepje dat een nacht in het museum durft door te brengen. Wanneer acht vrienden de uitdaging aannemen, ontstaan er spanningen en wordt er opnieuw gemoord. Wie is de dader? Een geest uit het verleden of iemand van de groep? (flaptekst)

Lees meer »