Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Juli 2021

Zepie - Janneke Schotveld

Zepie is op de vlucht voor een meisje. Daarom verstopt hij zich in de grootste wasmachine van zijn vaders wasserette. Hij doet het deurtje dicht - KLIK – en dan gebeurt er iets geks: de wasmachine begint zomaar te draaien! Al gauw weet hij niet meer wat boven en onder is.

Lees meer »

De Zoete Tovenaars - Het magische verbond - Tanja Voosen

In het stadje Belony gelooft iedereen in magie en wonderen. Behalve Eline, die vindt het maar onzin. Maar wanneer haar buurmeisje Charlie een chocoladereep eet die een wel heel raar effect op haar heeft, begint Eline toch zwaar te twijfelen. Charlie slaat ineens onbegrijpelijk taal uit en kleurt zelfs helemaal groen. Zou het iets te maken hebben met de legende over de magische zoetigheden van Madame Picot?

Lees meer »

Speeltuin - Mies van Hout

Ga je mee naar de speeltuin? Klauter mee door de bomen, zoek je weg over de krokodillenrivier en dwaal rustig door de bramentuin. Maar kijk uit voor de afgrond! Spring je mee van wolk naar wolk? Dan zijn we er bijna…

Lees meer »


Nieuwste recensies


Maak een Gratis Website met JouwWeb