Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Juli 2021

Wereldspionnen - James Ponti

Sara’s leven verandert in één klap wanneer een wildvreemde man (die zich Moeder noemt) haar meeneemt naar Schotland. Eenmaal daar blijkt dat Sara met vier andere kinderen is geselecteerd door de Britse geheime dienst om spion te worden.

Lees meer »
Juni 2021

Luna - Pieter Koolwijk & Linde Faas

Luna hoort stemmen die haar lastigvallen. Stemmen die niemand anders kan horen. Daarom zit ze in Huize Hoopvol. Toch is haar leven sinds kort iets beter: ieder weekend mag ze bij Ties logeren. Zijn ouders denken niet dat ze gek is. Bovendien is Gozert daar: de onzichtbare vriend van Ties.

Lees meer »

De vloek van Woestewolf - Paul Biegel & Carl Hollander

Dokter Kroch is een echte man van de wetenschap. Als op een dag een kist vol goud en een brief worden bezorgd, gelooft hij dan ook niets van wat hij leest: een zekere hertog van Woestewolf vraagt de dokter hem van zijn goudkoorts te genezen – een ziekte die helemaal niet bestaat, toch?

Lees meer »


Nieuwste recensies


Maak een Gratis Website met JouwWeb