Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Januari 2022

Er was eens een beer - Jane Riordan & Mark Burgess

‘Er is altijd een Voortijd,’ zegt Konijn, wanneer Christoffer Robin wordt gevraagd om te vertellen over de tijd vóór hij in het Honderd-Bunders-bos woonde. En zo beginnen tien verhalen waarin we teruggaan naar het eerste begin, toen Poeh in een warenhuis zat te wachten op het moment dat hij werd gekocht door Christoffer Robin.

Lees meer »

De kronieken van Narnia - De wereld achter de kastdeur - C.S. Lewis

Wanneer Pieter, Suze, Edmond en Lucy gaan logeren in het geheimzinnige, grote huis van een oude professor ontdekt Lucy een wel heel bijzondere kleerkast. Ze stapt naar binnen en loopt zo via de achterkant van de kast een ander land binnen, waar een lantaarnpaal schijnt, midden in een sneeuwlandschap. Ze is terechtgekomen in het magische land Narnia, waar een strijd gaande is tussen de Witte Heks en de leeuw Aslan. Het duurt niet lang voor Pieter, Suze en Edmond ook in Narnia belanden. Lukt het de vier kinderen om de Witte Heks te verslaan en Narnia te redden van de eeuwigdurende winter? (flaptekst)

Lees meer »


Nieuwste recensies


Maak een Gratis Website met JouwWeb