Nieuwste recensiesWie ben ik?

Ik ben Wouter, 28 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke week komen er 3 nieuwe recensies online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Nieuwste recensies

December 2022

Vleugels van vuur 3 - Het verborgen rijk

Na het spannende avontuur in het Zeerijk zoeken de vijf drakenjongen hun toevlucht in het regenwoud. Daar woont een drakenvolk dat zich altijd afzijdig heeft gehouden van de oorlog: de RegenVleugels. Maar de ontmoeting met haar stam valt Glorie nogal tegen. De RegenVleugels luieren alleen maar in de bomen, en zelfs als er één voor één draken uit hun stam verdwijnen komen ze niet in actie.

Lees meer »

Deze winter - Alice Oseman

Tori ziet het deze kerst somber in: haar broertje Charlie is net teruggekomen uit het psychiatrische ziekenhuis waar hij behandeld wordt voor zijn eetstoornis. Hoe erg Tori ook haar best doet om hem te steunen, ze merkt dat hij het moeilijk heeft.

Lees meer »

Pippi en de dansende kerstboom - Astrid Lindren & Annet Schaap

Drie kinderen zijn helemaal alleen met kerst. En ze hebben ook geen cadeautjes, en geen lekker eten, en zelfs geen kerstboom. Verdrietig zitten ze in de keuken, als ze ineens een heel raar geluid horen… Het is Pippi! Op haar paard! En op haar hoofd staat een kerstboom, met lichtjes erin en vlaggetjes en lekkers. Ze heeft ook cadeautjes bij zich, maar eerst moet er gedanst worden. Mét de kerstboom! (flaptekst)

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb