Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Januari 2022
December 2021

O, dennenboom - Jacques Vriens & Marja Meijer

‘Als Sinterklaas weg is, wordt het kerstmis,’ vertelt Lieke haar kleine broertje Sam. Overal zie je kerstbomen, hangen kerststerren voor het raam en worden kaarsjes aangestoken. Sam begrijpt nog niet zo veel van ‘Kersumus’ en het kindje in het schuurtje, maar gelukkig weet Lieke er al meer van, zodat ze het hem mooi uit kan leggen. Ze versieren de boom en mama vertelt een oud verhaal over de geboorte van een baby’tje in een stal Natuurlijk zingen ze ook oude en nieuwe kerstliedjes en er komt een wel heel bijzondere kerstman op bezoek… (flaptekst)

Lees meer »

A Christmas Carol - Een kerstvertelling op rijm - Marianne Busser & Ron Schröder & Leontine Gaasenbeek

A Christmas Carol – Een kerstvertelling op rijm vertelt het verhaal over Scrooge uit het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens. Scrooge is een gemene oude man die alleen maar aan geld kan denken en de mensen om hem heen vergeet. Op kerstavond verschijnt de geest van zijn overleden zakenpartner Marley, die hem vertelt dat hij drie keer bezoek zal krijgen. Deze bezoekers laten Scrooge zien hoe het kerstfeest vroeger was, hoe het nu is en hoe het in de toekomst verder zal kunnen gaan. De vrek ziet dan pas in wat zijn gedrag met anderen én met hemzelf doet – en hij besluit dat het helemaal anders moet! (flaptekst)

Lees meer »


Nieuwste recensies


Maak een Gratis Website met JouwWeb