Nieuwste recensiesWie ben ik?

Ik ben Wouter, 28 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke week komen er 3 nieuwe recensies online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Nieuwste recensies

December 2022

Wat gebeurde er met David? - Henk Hardeman

Bobbie is erin geluisd. Er lijkt niets anders op te zitten dan de zomervakantie door te brengen in een vakantiehuisje zonder vrienden, maar met ouders en zusje. Algauw blijkt het geen toeval dat ze juist in dit vakantiepark zitten: hier is David, Bobbies oudere broer, zeven jaar geleden spoorloos verdwenen. Wanneer er tijdens hun verblijf vreemde dingen gebeuren die iets te maken lijken te hebben met David, besluit Bobbie uit te zoeken wat er destijds met hem is gebeurd. Vrienden die Bobbie in het park heeft leren kennen, schieten hierbij te hulp. In de hoop meer te weten te komen over Davids verdwijning, probeert de groep via ‘glaasjes draaien’ contact te zoeken met zijn geest. Maar dit blijkt niet zonder gevaar… (flaptekst)

Lees meer »
November 2022

Maak jouw eigen website met JouwWeb