Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


Juni 2022

Jefferson - Jean-Claude-Mourlevat

Op een ochtend gaat de vriendelijke egel Jefferson naar de stad om zijn kuif bij te laten knippen. Maar als hij bij zijn kapper aankomt, ligt die languit op de grond. Dood, met een schaar in zijn borst. De enige getuige, een geit, beschuldigt Jefferson van de moord.

Lees meer »

Patroon - Marco Kunst

In een melige bui besluiten Mylo en zijn beste vriend Mees tot een experiment met een hamer en een oude kogel. Maar het gaat gruwelijk mis en Mees sterft. Mylo moet verder leven zonder zijn vriend en mét een enorm schuldgevoel.

Lees meer »

Schildpad en ik - Marit Törnqvist

Opa komt terug van een reis naar zijn geboorteland en vindt in zijn koffer een piepklein schildpadje dat daar per ongeluk in terecht is gekomen. Hij geeft het cadeau aan zijn kleinzoon die er zielsgelukkig mee is. Nu heeft hij een vriend voor het leven. Een schildpad kan wel honderd jaar worden!

Lees meer »


Nieuwste recensies