Wie ben ik?

Ik ben Wouter, 27 jaar oud. Sinds begin 2019 ben ik aan het werk als logopedist.
In mijn werk gebruik ik veel prentenboeken als behandelmateriaal. 
Al sinds ik een klein kind was ben ik gek op boeken! En dan toch voornamelijk kinderboeken, al lees ik ook thrillers en romans voor volwassenen. 

Kinderboeken lezen blijft altijd fijn! Ook als je volwassen bent. Maar welke boeken moet je dan lezen? Er is zoveel keus! Via mijn recensies probeer ik jullie tips en adviezen te geven. Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe recensie online!


Volg De Leesplank op instagram voor alle nieuwtjes!


September 2020

Feo en de wolven - Katherine Rundell

Feodora en haar moeder wonen diep in de bossen van Rusland. Haar moeder is wolfverwilder: ze maakt wolven die door rijke mensen als huisdier zijn gehouden weer wild, zodat ze in de natuur kunnen overleven. Op een dag wordt Feo’s leven compleet op zijn kop gezet als de revolutie in Rusland uitbreekt. Haar moeder wordt gevangengenomen door het leger, en Feo en de wolven zijn niet meer veilig in het bos. Terwijl Feo aan een barre tocht door het besneeuwde landschap begint om haar moeder te bevrijden, leren de wolven haar hoe ze moet overleven in de gevaarlijke mensenwereld en hoe ze moet opkomen voor de dingen waar ze van houdt… (flaptekst)

Lees meer »

De Kindertemmer - Jacques Vriens & Kees de Boer

Kees en Jannie zijn dolgelukkig wanneer hun tweeling Quinten en Annabel is geboren: het zijn de mooiste en liefste kinderen van de wereld! Maar dat valt al snel vies tegen. Quinten en Annabel groeien op tot vreselijke klieren en brutale pestkoppen. En als ze hun zin niet krijgen, gaan ze schreeuwen, stampvoeten en met frikandellen gooien.

Lees meer »

Troep - Ilse Bos & Linde Faas

Ze zijn met z’n dertienen: Pola, Wanja, Vladimir, Wally, Aznar, Knut, Wolke, Mo, Hidde, Nillem, Trijn en de tweeling Flip en Tuitje. Op hun woonboot de Blauwtje hebben ze het goed voor elkaar, terwijl hun moeder Taatje de wereld afreist op zoek naar haar Grote Liefde.

Lees meer »


Nieuwste recensies